Vinterfilt Grå Stjärna 80×100

299 kr

I lager

Varm, fluffig och mycket mjuk vinterfilt tillverkad av 100% mjuk, högkvalitativ jerseybomull, fodrad på andra sidan med ett mycket snyggt, högkvalitativt teddytyg.
Vintertäcket är fyllt med ett dubbelt lager antiallergisk silikonfleece vilket håller täcket snyggt och lätt och fluffigt. En speciell tillverkningsprocess gör tyget underbart lätt och säkerställer hög och lång värmehållning. Ett idealiskt skydd mot kyla, som längst i norr, för ditt barn i barnvagnen under de kalla dagarna.
Det vackra stjärnmönstret på omslagen är färgkoordinerat med omslaget. Den handgjorda finishen säkerställer produktens högsta kvalitet.

100% jerseybomull, 10 % polyesterpälstyg, antiallergisk silikonfleece
Storlek: 80 x 100 cm

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000451