Römer Primo Base

995 kr

Slut i lager

PRIMO BASE – Flexibel och säker bilbarnstolsbas

Upptäck den ultimata lösningen för barnsäkerhet i bilen med PRIMO BASE. Denna innovativa bilbarnstolsbas erbjuder exceptionell flexibilitet och säkerhet, och är kompatibel med ett brett utbud av bilar. PRIMO BASE kan installeras med antingen ISOFIX och stödben eller bilens eget 3-punkts säkerhetsbälte och stödben, vilket ger dig flera säkra monteringsalternativ.

Enkel installation och användning

PRIMO BASE är utformad för att göra ditt liv enklare. Basen är permanent fixerad i bilen, och PRIMO bärsele kan enkelt klickas på och av basen. Detta system erbjuder inte bara bekvämlighet utan garanterar också att din baby alltid är säkert fastspänd under resan.

Bakåtvänd installation för optimal säkerhet

Med sin bakåtvända installation, som är lämplig för barn från 0 till 13 kg, erbjuder PRIMO BASE den säkerhet och komfort som är nödvändig för de allra minsta. Denna bas är godkänd enligt R44 Group 0+, vilket innebär att den uppfyller höga säkerhetsstandarder.

Produktspecifikationer

Dimensioner ihopfälld: 20.5 x 32.5 x 58 cm

Dimensioner utfälld: 66 – 82 x 32.5 x 70 cm

Vikt: 4.7 kg

PRIMO BASE är den perfekta lösningen för föräldrar som värderar både säkerhet och bekvämlighet. Dess lätta och flexibla design gör den till ett idealiskt val för moderna familjer på språng.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0005233