Sip+ Sidokrockskydd

249 kr

Slut i lager

Side Impact Protection+ (SIP+): Förstärkt Sidokrockskydd för Bilbarnstolar

Introducerar Side Impact Protection+ (SIP+), en innovativ lösning för att öka säkerheten i din bilbarnstol. Denna energiabsorberande extrakudde är utformad för att monteras enkelt på utsidan av barnstolen, vilket minskar avståndet mellan bilstolen och bilens dörr och erbjuder förbättrat skydd vid sidokollisioner.

Förbättrad Säkerhet vid Sidokrockar

Under en sidokollision spelar SIP+ en avgörande roll genom att absorbera energin som genereras vid krocken. Denna viktiga funktion bidrar till att minska på rörelsefriheten för barnet i bilstolen, vilket i sin tur minskar risken för skador. SIP+ är en essentiell tillägg för alla som prioriterar säkerhet i bilen, särskilt för barn.

Enkel Installation och Användning

SIP+ är designad för att vara användarvänlig och kan enkelt monteras på de flesta bilbarnstolar. Dess kompakta design gör det möjligt att effektivt minska utrymmet mellan bilstolen och bilens sida utan att kompromissa med barnets komfort eller bilens funktionalitet.

Med Side Impact Protection+ kan föräldrar känna sig tryggare när de reser med sina barn. Denna extrakudde är en enkel, men betydelsefull uppgradering som betydligt förbättrar säkerheten vid sidokrockar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003014