iZi Go Modular X1 i-Size Babyskydd

2 699 kr

Slut i lager

Innovativ BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size för Bekväma och Säkra Resor

Upplev den senaste innovationen inom barnsäkerhet med BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size. Detta babyskydd är designat för att erbjuda toppmodern säkerhet och komfort för ditt barn, från nyfödd upp till ca 12 månader (40–75 cm).

Flexibel och Långsiktig Lösning

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size är kompatibel med samma ISOfix-bas som används för dess föregångare, vilket gör det till en flexibel och långsiktig lösning. Babyskyddet är godkänt enligt den senaste i-Size säkerhetsstandarden (UN R129) och kan monteras både med ISOfix-basen och bilens 3-punktsbälte.

Avancerade Säkerhetsfunktioner

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size är utrustad med ett 5-punktsbälte för högsta möjliga säkerhet. Dess smarta magneter underlättar hanteringen av internbältet och bidrar till en säkrare och smidigare användning. Babyskyddet växer med barnet i flera steg och är försedd med ökat sidokollisionsskydd genom SIP+ (Side Impact Protection+).

Skydd och Komfort i Fokus

Med en solskärm som erbjuder ventilation och SPF 50+ skyddar BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size ditt barn effektivt mot solens strålar. Det är även kompatibelt som en del av ett travelsystem och passar till de flesta moderna barnvagnar, vilket gör det till en idealisk följeslagare för dagliga äventyr och resor.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003015