iZi Flex S Fresh Black Cab Barnstol

2 699 kr

Slut i lager

iZi Flex S FIX – Smart och Praktisk Barnsäkerhet

Introducerar iZi Flex S FIX, en nerskalad version av vår populära iZi Flex FIX i-Size, lanserad i mars 2018. Denna bältesstol är designad för barn i viktklassen 15-36 kg, vilket vanligtvis motsvarar en ålder på ca 4-12 år. BeSafe rekommenderar att barn färdas bakåtvänt till minst 4 års ålder, och gärna längre, för optimal säkerhet.

Säkerhet och Komfort

iZi Flex S FIX erbjuder inte bara smart och flexibel design, som möjliggör placering av upp till tre personer i rad i baksätet, utan också flera avancerade säkerhetsfunktioner. Stolen har ett utmärkt sidokollisionsskydd tack vare flexkonstruktion i sidovingarna och SIP-bumpers, de avlånga sidokollisionsskydden. Dess låsbara ISOfix-armar underlättar installationen och minskar risken för felanvändning, medan axelbältesguiden säkerställer att bältet alltid är korrekt placerat över barnets axel.

Bekväma Resor för Ditt Barn

Stolen är utrustad med ett specialutformat nack- och huvudskydd som ger barnet en bekväm sömnposition och bättre sikt åt sidorna. Ryggstödets höjd är lätt att justera, vilket gör att bältesstolen enkelt kan anpassas efter barnets tillväxt. Dessutom erbjuder den integrerat bärhandtag för enkel hantering och är tillverkad av material av hög kvalitet.

Flexibilitet för Din Familj

Med sin slimmade design tar iZi Flex S FIX liten plats i bilen, samtidigt som den erbjuder barnet gott om utrymme. Dess avtagbara SIP-bumpers möjliggör sittplatser för upp till tre personer i baksätet, vilket gör stolen till ett flexibelt val för familjer.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003019