Skallra Virkad Pingvin

139 kr

Slut i lager

Beskrivning

Handvirkad pingvinskallra i ekologisk bomull

Upptäck den perfekta förstagångsleksaken för ditt barn: en handvirkad pingvinskallra, tillverkad av 100% ekologisk bomull. Denna charmiga och miljövänliga skallra är skapad med både ditt barns välbefinnande och planetens hälsa i åtanke.

Fair Trade-certifierad

Inte bara är vår pingvinskallra ett hållbart val, den är också tillverkad enligt Fair Trade-principer. Genom att välja denna leksak bidrar du till rättvisa arbetsförhållanden och ersättningar för hantverkarna bakom produkten, stödjande etiska handelspraxis.

Mjuk och säker för spädbarn

Med en tillverkning av 100% bomull erbjuder denna handvirkade skallra en mjuk och säker lekupplevelse för de allra minsta. Den är perfekt anpassad för nyfikna händer och munnar, utan hårda delar eller skadliga kemikalier.

Skötselråd

För att bevara din handvirkade pingvinskallras kvalitet och mjukhet över tid, rekommenderas försiktig handtvätt. Enkel skötsel säkerställer att skallran förblir en uppskattad del av ditt barns leksakssamling.

Ekologiskt och etiskt val

Välj en leksak som gör skillnad. Vår pingvinskallra är inte bara underhållande och pedagogisk för ditt barn, utan också ett medvetet val som stöder hållbar produktion och etisk handel. Ge ditt barn en start fylld med glädje och goda intentioner.

Artikelnr: MX-0010943
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.