Virkad Skallra Pingvin

139 kr

Slut i lager

Handvirkad pingvinskallra i ekologisk bomull

Upptäck den perfekta förstagångsleksaken för ditt barn: en handvirkad pingvinskallra, tillverkad av 100% ekologisk bomull. Denna charmiga och miljövänliga skallra är skapad med både ditt barns välbefinnande och planetens hälsa i åtanke.

Fair Trade-certifierad

Inte bara är vår pingvinskallra ett hållbart val, den är också tillverkad enligt Fair Trade-principer. Genom att välja denna leksak bidrar du till rättvisa arbetsförhållanden och ersättningar för hantverkarna bakom produkten, stödjande etiska handelspraxis.

Mjuk och säker för spädbarn

Med en tillverkning av 100% bomull erbjuder denna handvirkade skallra en mjuk och säker lekupplevelse för de allra minsta. Den är perfekt anpassad för nyfikna händer och munnar, utan hårda delar eller skadliga kemikalier.

Skötselråd

För att bevara din handvirkade pingvinskallras kvalitet och mjukhet över tid, rekommenderas försiktig handtvätt. Enkel skötsel säkerställer att skallran förblir en uppskattad del av ditt barns leksakssamling.

Ekologiskt och etiskt val

Välj en leksak som gör skillnad. Vår pingvinskallra är inte bara underhållande och pedagogisk för ditt barn, utan också ett medvetet val som stöder hållbar produktion och etisk handel. Ge ditt barn en start fylld med glädje och goda intentioner.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010943